Vaata uut Loomade Nimel videoõpetust ja õpi valmistama maitsvat, tervislikku ja toitvat kikerhernesalatit!

Tahad veganismi kohta rohkem infot? Tõmba Loomade Nimel kodulehelt alla tasuta infobrošüür!

Kikerherne salat tahhiini kastmega

Koostis:

1 purk kikerherneid

1 spl Tandoori maitseainet

rapsiõli

sojakaste

tahiinikaste

2 suurt spl tahhiinit

3 küüslauguküünt

½ sidrunit

soola maitse järgi

2 spl sojakastet

1 spl rapsiõli

4 spl vett

Rooma salat

Valmistamine:

Aseta ahjupannile kikerherned ning sega need läbi rapsiõli, Tandoori maitseaine, sojakastme ning soolaga (NB! Sojakaste on juba ise soolane, kui eelistate vähem soolaseid toite, siis jätke sool lisamata). Pane koos kikerhernestage ahju ka 3 küüslauguküünt. Küpseta ahjus 180 kraadi juures kuniks kikerherned ja küüslauk pruunistuvad.

Purusta kahvliga ahjus küpsenud küüslauguküüned. Lisa kõik ülejäänud kaste koostiosad ning sega ühtlaseks massiks.

Haki salat ning lisa salatisse soovi korral ka teisi köögivilju.

Kosutav kikerhernesalat